Over

Motion beweeg

college

Met bewegend leren als basis begint het MOTION Beweeg College een school waar heel veel leerlingen en ouders in Zoetermeer en omgeving op zaten te wachten. Onze filosofie is simpel: gebruik een onderwijsmethode die bij een opgroeiend kind past en die wetenschappelijk aantoonbaar zijn of haar resultaten naar een hoger niveau brengt.

Kinderen zijn gemaakt om veel te bewegen. Wie goed kijkt naar leerlingen kan zich nauwelijks voorstellen dat ze de hele dag stil in de klas moeten zitten. En toch is dat wat ze op heel veel scholen moeten. Vreemd, vinden wij. Met onze bewegend leren methodiek zetten wij echt alles in beweging. Hun lichaam maar ook hun sociale vaardigheden, hun zelfvertrouwen en – niet onbelangrijk – hun leerresultaten.

Elke schooldag beginnen de leerlingen met een uur sporten of bewegen. En dat kan van alles zijn: mountainbiken, klimmen, voetballen, maar ook dansen bijvoorbeeld. Ook tijdens de lessen blijven de leerlingen in beweging. Op een hometrainer Engels oefenen? Dat is op het MOTION heel gewoon. Zo blijven leerlingen tot het einde van de les heel geconcentreerd.

Het MOTION Beweeg College is een kleinschalige school waar leerlingen de aandacht krijgen die ze verdienen. De term Beweeg College klinkt nu misschien nog een beetje vreemd in de oren, maar dat zal snel veranderen daarvan zijn wij overtuigd. Want kinderen zijn niet gemaakt om stil te zitten en dat hoeven wij geen enkele ouder uit te leggen.

Volg ons

Op social

Media