Ga snel naar

proefstuderen

Basisscholen komen langs om kennis te maken met onze school.
Donderdag 9 december 2021 | 13.30 – 15.30 uur
Donderdag 13 januari 2022 | 13:30 – 15.30 uur
Vrijdag 28 januari 2022 | 13.30 – 15.30 uur

Aanmelden

Wie niet beweegt staat stil

Het MOTION Beweeg College is een kleine, gezellige school met ongeveer 300 leerlingen. Bewegen en bewegend leren vormen de basis waar het onderwijs omheen is georganiseerd. “ Kinderen zijn gemaakt om veel te bewegen. Dat rare groeiende puberlichaam, die hersenen die zich voortdurend ontwikkelen, hun tomeloze energie en vaak korte spanningsboog. Wie goed kijkt naar kinderen, kan zich nauwelijks voorstellen dat ze de hele dag stil in de klas moeten zitten. En toch is dat wat ze op heel veel scholen moeten. Vreemd toch?”

Meer info

3 soorten klassen: welke past bij jou?

Sportklas dans

So you think you
Can dance?

Op het MOTION Beweeg College beginnen wij elke schooldag actief. Ben jij helemaal TikTok verslaafd en ken je alle moves van Beyoncé? Dan is de Sportklas Dans natuurlijk jouw ding. Zo weet je zeker dat je twee keer in de week start met wat jij het allerliefste doet.

Sportklas voetbal

Can you Kick it?

Op het MOTION Beweeg College beginnen wij elke schooldag actief. Ben jij helemaal gek van voetbal en doe je niets liever dan iemand een panna geven? Dan is de Sportklas Voetbal natuurlijk jouw ding. Zo weet je zeker dat je twee keer in de week start met wat jij het allerliefste doet.

Sportklas

i like to move it

Kan jij niet stilzitten en vind je eigenlijk alle sporten even leuk? Dan is de Sportklas Bewegen helemaal jouw ding. Zo weet je zeker dat je elke dag start met zwemmen, judo, mountainbiken of iets anders. En huiswerk, dat doe je zoveel mogelijk op school. Kan je met de energie die je over hebt na school gewoon verder moven.

Volg ons

Op social media